PERSONDATAPOLITIK

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan vi, Shop-arnklit, indsamler og anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden og vores sociale platforme.
Indsamling af personoplysninger

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Vi indsamler f.eks. følgende personoplysninger om dig: navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og geolokation, hvis du benytter denne funktion til at finde frem til os

Vi indsamler dine personoplysninger, når du benytter følgende funktioner:
– Når du udfylder en kontaktformular

Derudover indsamler vi personoplysninger, når du benytter Facebook, Pinterest, Instagram.
Vi går ud fra, at De mindst er 13 år, når du indsender data til os via de sociale medier og har skrevet dig op til vores tjenesteydelser med en valid e-mailadresse og/eller telefonnummer.

E-mail- og nyhedsbrev-tilmeldinger


Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, forbeholder Shop-arnklit sig retten til at kontakte dig med opdateringer om dit samtykke, m.m. Shop-arnklit behandler de førnævnte personoplysninger, information fra din kundeprofil, information om dine interesser, køb og adfærd på Shop-arnklits hjemmeside og andre platforme online for at sikre, at du modtager relevant information. Vi behandler dine oplysninger med respekt og omtanke. du kan tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig nyhedsbrevet til enhver tid. DU kan framelde dig ved at klikke på linket i bunden af alle e-mails fra Shop-arnklit. 

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag


Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine  personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen.

Vi indsamler dine  personoplysninger til følgende formål:
– At sende dig vores nyhedsbrev inden for tilvalgte præferencer
– Besvare henvendelser fra dig
– At lave statistikker og analyser

Vi behandler Deres personoplysninger på følgende grundlag:
– Dit samtykke
– For at besvare en henvendelse fra dig
– Som led i opfyldelsen af en kontrakt (eller forud for indgåelse af en kontrakt med dig)
– For at forfølge vores legitime interesser, f.eks. ved statistikker og analyser

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende:
– Sociale medier, eksempelvis Facebook, Pinterest og Instagram.
– Leverandører og digitale udbydere - Shopify

De kan læse mere om vores brug af cookies i vores Cookie-politik, som De kan læse her: https://shop-arnklit.dk/pages/regler-om-cookies

Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit  samtykke. Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os.

Din tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelsen af samtykket.

Sikkerhed

Vi gør altid vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet, og derfor har vi implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Vi reviderer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger baseret på den nyeste teknologi.

Dine Rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, f.eks. hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned. Hvis vi ikke kan svare inden for en måned, skal vi nok oplyse Dem om det.

Hvis De er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du mener, at Shop-arnklit overtræder persondataforordningen, når vi behandler dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet. De kan kontakte Datatilsynet via e-mail: dt@datatilsynet.dk. (Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, https://www.datatilsynet.dk/kontakt/ )ynet.dk

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig eller hvis du har nogle spørgsmål til denne persondatapolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Arnklit
CVR-nr.: 33 32 21 78
Vinkældervej 29,
5000 Odense C
Telefon: 30367428
E-mail: kundeservice@shop-arnklit.dk

Behandlet 30.4.2020